Actievoorwaarden

Deze online spaaractie loopt van 31 januari 2018 t/m 4 april 2018. In deze periode ontvang je 1 codevoucher bij iedere €10,- per transactie aan boodschappen bij deelnemende supermarkten. Codes kun je invullen op geeltjessparen.nl of in de gratis Geeltjes Sparen app. Per ingevulde code ontvang je 1 digitale spaarzegel. Met 6 digitale spaarzegels heb je een volle digitale spaarkaart. Volle digitale spaarkaarten kun je t/m maandag 9 april 2018 verzilveren voor korting op de geselecteerde artikelen van Bodum. De artikelen worden na je online bestelling en betaling binnen 5 werkdagen thuisbezorgd. De artikelen zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt: OP = OP. Kijk op geeltjessparen.nl of in de app voor meer informatie en de overige voorwaarden. De deelnemende supermarkt is niet aansprakelijk voor druk- en zetfouten.

Volle digitale spaarkaarten kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld of een andere waardecompensatie. Over het aankoopbedrag van de volgende supermarktproducten worden geen codevouchers uitgereikt: sterke drank, tabak, zuigelingenvoeding voor kinderen tot 1 jaar, boeken, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten- en bonnen, toegangstickets, loten en beltegoed. Ook over het betaalde bedrag voor statiegeld en emballage worden geen codevouchers uitgereikt.

Deelnemende supermarkten zijn niet aansprakelijk voor enige schade door de door Bodum verstrekte artikelen, noch voor welke schade of letsel dan ook aan eigendommen en/of personen, als gevolg van gebruik of inzet van Bodum-artikelen.